Kamers


De Wadden, 3-persoonskamer

Deze kamer heeft drie eenpersoonsbedden, een eigen toilet en douche. De kamer is sfeervol ingericht in het thema ‘wadden’.
De kamer bevindt zich op de eerste verdieping, te bereiken via een vaste trap. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond. In de kamer kunnen geen extra bedden geplaatst worden.
De 3-persoonskamer kunt u boeken via Booking.com.


De Herberg, 3-persoonskamer

Deze kamer heeft 3 eenpersoonsbedden, een eigen toilet en douche. De kamer is sfeervol ingericht in het thema ‘op reis’. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping, te bereiken via een vaste trap. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond. In de kamer kunnen geen extra bedden geplaatst worden.
De 3-persoonskamer kunt u boeken via Booking.com.


Het appartement, 4-persoonskamer

Het appartement is geschikt voor vier personen en bestaat uit drie gedeeltes. De woon-/slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, er is een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een serre. De kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Het appartement geeft toegang tot het terras. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte.
De 4-persoonskamer kunt u boeken via Booking.com.


De eerste aanleg, 2-persoonskamer

Deze kamer heeft 2 eenpersoonsbedden, een eigen toilet en douche. De kamer is sfeervol ingericht. De kamer bevindt zich op de begane grond. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte. In de kamer kunnen geen extra bedden geplaatst worden.


De Houtzolder, 2-persoonskamer

Op ca 50 meter van onze bed & breakfast bevindt zich een kamer met 2 eenpersoonsbedden, een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer is sfeervol ingericht. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte van onze bed en breakfast op de Hofstraat. In de kamer kunnen geen extra bedden geplaatst worden.